当前位置: 首页>>通知公告>>正文
IJCIM主编、英国巴斯大学Stephen T Newman教授报告通知
2017-03-28 08:45

报告题目1:Cryogenic Machining and Future Avenues for Manufacturing Research

报 告 人:Stephen T Newman 教授

时间:2017年4月5日 9:00-11:00

地点:航空楼B410机电学院第一会议室

主持人:孙惠斌 副教授

报告题目2:Submitting Papers to International Journals : An Editors Perspective

报 告 人:Stephen T Newman 教授

时间:2017年4月6日 15:00-17:00

地点:友谊校区阶五

主持人:王军强 教授

报告人简介:Stephen T Newman教授是国际生产工程科学院(CIRP)Fellow、先进制造技术领域国际知名的专家,在机械加工、环境意识制造、可持续制造等领域享有较高的学术声誉和影响力。Newman教授是英国巴斯大学创新制造技术团队负责人。多年来,一直从事数控技术方面的研究,承担了多项Eureka Factory、 EU Framework、 Horizon 2020 、EPSRC/IUK和KTP项目,国家资助的研究总经费超过125万英镑。近年来,在难加工材料的深冷加工、增减材混合加工工艺方面取得一系列高水平研究成果。Newman教授是机械国际著名学术期刊IJCIM的全球主编,是其它多个国际学术期刊的编委,共发表期刊论文130余篇。

Biography: Professor Stephen Newman is a CIRP Fellow and the Professor of Innovative Manufacturing Technology in the EPSRC Innovative Manufacturing Research Centre (IMRC) of the Department of Mechanical Engineering at the University of Bath. As the Chair of Innovative Manufacturing Technology, he is responsible for CNC Machining Technology, and is leading EPSRC/IUK funded National research programmes valued at £1.25 million, in the area of interoperable Manufacturing and Cryogenic machining of Customised Products, process control and metrology for wire fed and arc based Additive manufacturing, process planning of additive and subtractive processes and new cutting tool technologies for machining..

Professor Newman has 30 years of experience in European and National R & D programmes being involved in Eureka Factory, EU Framework V, VI and VII and Horizon 2020 programmes together with numerous National EPSRC and TSB/IUK research programmes with a funding value of £10 million.

Professor Newman is Editor-in-Chief of the International journal of Computer Integrated Manufacturing and a member of 5 international Journal Editorial boards and has published 100 refereed journal papers and 130 international conference papers.

Stephen T Newman教授个人主页

阶五位置图: